Rullegræs i Frederikshavn – vi leverer til dig!

Bor du i et hus med en baghave, og trænger den selvsamme baghave til at få et friskt pust med rullegræs i Frederikshavn? Så er du landet det rette sted. Hos Amager Rullegræs står vi klar til at hjælpe dig med rullegræs i Frederikshavn – vi lover, at det kommer til at gøre en verden til forskel for jeres baghave, når vi har været forbi. En baghave er sat i verden for at blive brugt til hyggelige stunder, og vi ønsker med vores rullegræs i Frederikshavn at give græsplænen sit liv tilbage, så I kan glæde jer til at komme udenfor og nyde det gode vejr. Rullegræs i Frederikshavn er en flot løsning til en træt græsplæne – og så er det endda hjemmedyrket.

 

Bestil rullegræs her

Kvalitetssikret rullegræs i Frederikshavn 

Vores navn antyder, at vi hører til på Amager i København, og det gør vi også, men det betyder ikke, at vi på nogen måde er forhindret i at hjælpe dig med dit nye rullegræs i Frederikshavn. Vi leverer nemlig til hele Danmark, og du skal derfor ikke være nervøs for, at dit rullegræs strander nogen andre steder end i Frederikshavn på din hjemadresse. Vores rullegræs i Frederikhavn er både flot og slidstærkt, så det nemt kan stå igennem de fire årstider, som vi er så beriget af at have i Danmark. 

Vi er dine personlige græseksperter 

Hos Amager Rullegræs har vi over 15 års erfaring med levering af rullegræs i Frederikshavn, og vi leverer både til private og erhverv. Vi er selvudnævnte græseksperter, og for dig betyder det, at du derfor ikke behøver at være det for at vælge rigtigt. Vi stræber nemlig efter at give dig en personlig service, når du skal træffe den rigtige beslutning om dit nye rullegræs i Frederikshavn. Vi står klar til at besvare alle spørgsmål, som måtte komme op. Vi er et familieforetagende, og det afspejler sig i vores måde at arbejde på. Vi står selv for dyrkning, vejledning og levering af dit rullegræs i Frederikshavn. Vi arbejder ikke med en tredjepartsleverandør, og du får derfor dit rullegræs til Frederikshavn direkte fra vores græsmarker på Amager.

Dit rullegræs i Frederikshavn kan være lige om hjørnet 

Vi står klar til at hjælpe dig med dit nye rullegræs i Frederikshavn, og ønsker du at høre mere om, hvordan det foregår, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde denne kontaktformular – så kontakter vi dig hurtigst muligt. 


 

Bestil rullegræs her