Rullegræs i Århus

Har din græsplæne brug for en make-over?

At bo i hus med egen have, lyder måske som en drøm for mange. Adgang til naturlige udendørsarealer er et privilegium, når først plusgraderne rammer landet. At have plads til at holde fødselsdage, konfirmationer og fester i haven, er noget de fleste nok værdsætter. Men hvad så, når den drøm begynder at falme, fordi haven knap nok ligner en have mere, og der er mere ukrudt end græs i græsplænen? Fortvivl ej, for Amager Rullegræs står klar til at hjælpe med at give din græsplæne en make-over og genoplive drømmen om havefester og frisk græs mellem tæerne!
 

Bestil rullegræs her

Få leveret billig rullegræs til Århus

Hvis du er en af de mange haveejere, som kigger på din græsplæne med et opgivende suk og slet ikke ved, hvor du skal starte, så er løsningen kun et klik eller et opkald væk. Hos Amager Rullegræs leverer vi friskt, grønt græs til din have med et snuptag. Rullegræs er en flot og smart løsning uden ventetid! I stedet for, at du skal vente på, at græsfrøene spirer på den plettede græsplæne, så lad os levere flot og slidstærkt rullegræs, som vi har dyrket med stor omhu og professionalisme. Vi har gjort os til græseksperter, så du ikke behøver at være det. Med vores hjemmedyrkede græs, kan vi med garanti hjælpe græsbyrden af dine skuldre, så du kan få en have med en indbydende og flot græsplæne, der inviterer til både hygge, leg og fest. Få smilet tilbage til smilets by ved at investere i en ny rullegræsplæne. Vi leverer billig rullegræs til hele Århus i alle de størrelser, hjertet begærer, så det eneste, du skal gøre, er at rulle det ud. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine græsplænedrømme til at gå i opfyldelse.
 

Din foretrukne græsleverandør i Århus!

Hos Amager Rullegræs har vi 14 års erfaring med levering af rullegræs til både private og erhvervskunder. Vi vokser i takt med vores græs og vi bestræber os på at være din foretrukne rullegræsleverandør i Århus. Vi stræber efter at give personlig service og står derfor altid klar til at vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning. Transparens er hos os i fokus, så vi anvender ingen tredjepartsleverandører, hvilket resulterer i en af landets laveste priser. Det betyder også, at vi selv står for hele processen. Vi dyrker selv græsset og sørger derfor altid for, at det er i topkvalitet. Derudover yder vi den nødvendige service og står klar til at besvare dine spørgsmål og så sørger vi selvfølgelig også for leveringen. Vi er et familieforetagende og brænder derfor for, hvad vi laver, hvilket afspejles i vores arbejde, hvis vi selv skal sige det. Når du vælger at investere i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, vælger du altså også at investere i en leverandør med sjæl. Vi gør altid vores ypperste for at imødekomme vores kunders behov og arbejder derfor også altid på at forbedre os. Vi tager med stor glæde del i at høre om præcis dine rullegræsbehov, så vi i fællesskab kan yde den bedste service til dig
 

Rullegræs i Århus – Sådan leverer vi!

Hos Amager rullegræs er vi græsnørder, der i hele 14 år har dedikeret vores liv til alt, hvad der omhandler rullegræs. Vi står selv for alle processer, lige fra dyrkning af græs, vejledning om græs og levering af dit rullegræs. For at dit græseventyr får den bedste start, så bliver rullegræsset leveret direkte fra vores græsmarker, til dig i Århus.
 

Kontakt os for at høre mere!

Skal du have leveret rullegræs i Århus? Vi kan svare på alle de spørgsmål du måtte have. Er du klar til at gøre havefrustrationen til fortid og i stedet få følelsen af blødt græs mellem tæerne? Så bestil allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked ved at trykke her

Bestil rullegræs her