Rullegræs på Bornholm

Hvis du er træt af at vente på, at græsfrøene spirer, og at din græsplæne samtidig er udtørret og gullig eller fyldt med ukrudt, er Amager Rullegræs måske din løsning. Desværre oplever mange, at deres græsplæner tørrer ud i takt med det varmere klima, og at det er besværligt og tidskrævende at gå og pleje en medtaget plæne. Mange opgiver måske derfor drømmen om den perfekte græsplæne og duften af nyslået græs. Det vil vi gerne lave om på. Hos Amager Rullegræs sørger vi nemlig for, at du får en have med en indbydende, grøn græsplæne, hvad end den skal bruges til leg, fodbold eller havefest. Vi leverer til hele Bornholm, så om du bor i Rønne, Allinge eller Svaneke, er du sikret rullegræs i højeste kvalitet, så du igen kan få en grøn og smuk græsplæne at boltre dig på. 

Vi sørger for at så det grønneste, frodigste græs, så det eneste du skal sørge for er at rulle det ud. Græsset er i så god kvalitet, at det for alvor bliver slut med ukrudt og visne græsplæner om sommeren eller våde og oversvømmede græsplæner om vinteren. Med rullegræs fra os, er du sikret en smuk og velholdt græsplæne i mange år. Fordi vi selv sørger for at så græsset, bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og derudover har vi nogle af de laveste og billigste priser i landet, så alle har råd til at være med. Det, synes vi nemlig, er ret og rimeligt. Vi hjælper dig til at få udlevet drømmen om duften af nyslået græs og en saftig, grøn græsplæne, så haven igen kan tages i brug, og så hele dit udeareal er indbydende.
 

Bestil rullegræs her

Kvaliteten i top og prisen i bund

Hos Amager Rullegræs sætter vi kvaliteten og servicen i top og prisen i bund. Det er nemlig vigtigt for os, at alle får mulighed for at udleve drømmen om en grøn og smuk græsplæne. Vi er et familieforetagende og yder derfor personlig rådgivning og service gennem hele processen fra start til slut. Vi står altså både for at dyrke græsset, yde servicen og at levere til din have - hvor end den befinder sig på Bornholm. Vi er græsnørder og med mere end 12 års erfaring, er du sikret topkvalitets rullegræs og engageret service. Hos os er der ingen mellemmænd eller mistænkelige gebyrer - vi er bare en familievirksomhed på Amager med græs på hjernen, og vi elsker at hjælpe til, at haver får et nyt liv. Så hvad end din have er stor eller lille, kvadratisk eller rund, står vi altid klar med hjælp, så du er sikret det bedste resultat. Vi glæder os til at hjælpe dig med at give din græsplæne liv igen!
 

Kontakt os i dag for at høre mere - vi leverer rullegræs til hele Bornholm

Skal det være slut med at vente på, at græsfrøene spirer på den udtørrede græsplæne? Og skal det i stedet være tid til grønt og blødt græs mellem tæerne med vores flotte rullegræs? Så bestil din nye græsplæne på vores hjemmeside allerede i dag. 

Bestil rullegræs her