Vi leverer først efter kl. 12.00 mandag d. 3 juni 2024 :-)

Rullegræs Esbjerg

Vi bruger mere tid i vores haver end nogensinde før. Udover det føles lækkert, så er det også sundt for vores helbred på mange forskellige måder. Men i takt med, at vores behov og interesse i at bruge tid på vores græsarealer stiger, så stiger klodens grader også. Det betyder, at det bliver mere og mere udfordrende for græsplæner at overleve på egen hånd. Og hvor i alverden finder man tiden til at vande græsplænen hver dag? Når græsplæner begynder at kræve lige så meget opmærksomhed som børn, begynder vi lige så stille at miste overskuddet. Det betyder dog ikke, at du må give helt op på drømmen om et vedligeholdt græsareal. Hos Amager Rullegræs kan vi hjælpe dig med at nå tættere på drømmen om en frisk, grøn plæne uden alt det massive arbejde. For vi har nemlig snydt hjemmefra. 

Bestil rullegræs her

Hurtig levering, så selv de utålmodige kan være med


Hos Amager Rullegræs er vi en gruppe græsrødder, som har gjort det til vores livsprojekt at dyrke og levere kvalitets rullegræsplæner til hele Danmark. Med base på Amager, har vi benene solidt plantet på jorden og et godt overblik over dyrkningen af vores græsplæner. Når du investerer i en rulle græsplæne fra os, investerer du derfor ikke bare i et forbedret udeareal, men også i en familie med en vision om, at alle har ret til netop det. Dette afspejles også i vores priser, der er nogle af landets laveste, så alle kan være med, og ikke behøver at sælge hus og hjem, for at få råd til luksusen i en frisk plæne. Amager Rullegræs er et familieforetagende og det mærkes i vores service, salgstilbud og levering. Vi bestræber os på, at være din foretrukne rullegræsleverandør i Esbjerg. 

Kontakt os for at høre mere - vi leverer rullegræs til hele Jylland


Er du klar til at vække drømmen om en frisk græsplæne til livs? Så bestil allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked ved at trykke her.

 

Bestil rullegræs her