Rullegræs Roskilde

I takt med, at vintrene bliver mildere og somrene længere, bliver en dejlig, ordentlig have bare mere essentiel. Men ligner din græsplæne mest af alt Roskilde Festivals campingområde efter en uge med sol og slitage? Eller har de regnfyldte dage gjort, at du næsten kan fortælle folk, at du har privat badesø i haven? Du kan ikke klandre din græsplæne, for ikke at kunne klare mosten, når man tænker på, hvad de seneste par år har budt den. End derfor din græsplænes lidelser og invester istedet i en rullegræsplæne fra Amager rullegræs i dag. 

Bestil rullegræs her

Få en sund og frisk græsplæne med rullegræs

En sund og plejet græsplæne er central for enhver husejer. Faktisk viser studier fra Environmental Health Perspectives, at folk med grønne og velplejede haver lever længere end folk med ingen eller dårligt plejede haver. En anden undersøgelse fra WHO viser desuden også, at børn som har god adgang til grønne udendørsarealer, i lavere grad har tendens til at blive overvægtige. Så udover at den ser godt ud, vil en ny plæne også føles bedre. Følelsen af frisk græs mellem tæerne er svær at slå og bør ikke gås på kompromis med. Vi gør en dyd ud af at dyrke rullegræs af højeste kvalitet, så du ikke behøver at gå på kompromis med din livskvalitet. Vi tilbyder hurtig levering, personlig service og lave priser. Din nye græsplæne er lige om hjørnet hos Amager Rullegræs.

Vi leverer rullegræs til hele sjælland – både til privat og erhverv

Er du klar til at vække drømmen om en frisk græsplæne til livs? Så bestil allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked ved at trykke her.

 

Bestil rullegræs her