Vi leverer først efter kl. 12.00 mandag d. 3 juni 2024 :-)

Leder du efter billig rullegræs i Odense?


Bestiller du rullegræs hos os, får du en en flot og grøn græsplæne, leveret lige til døren – også til Odense! En rullegræsplæne fra os, er den absolut bedste på markedet! Vores specielle græsfrøblanding, som er sammensat og tilpasset det danske klima, sikrer dig en flot græsplæne i mange, mange år. 
 

Bestil rullegræs her

Rullegræs Odense


Sommer og varme dage med mulighed for at være udendørs, er noget der kan få humøret op for mange. Mens det for andre kan betyde en ærgerlig konfrontation med en utilfredsstillende have. Er du en af dem? Frygt ej, for Amager Rullegræs står klar til at hjælpe! Er din græsplæne udtørret og har gullige pletter eller ligner den mest af alt Sahara? Er der mere ukrudt, end der er plæne, eller bliver den let oversvømmet efter et stort regnskyl? Man kan gå og være ærgerlig over plænes triste udseende, eller man kan gøre noget ved det. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi levere rullegræs til dig i Odense!
 

Rullegræs leveret direkte til din adresse i Odense

 

Hos Amager Rullegræs er vi specialister i nyt, friskt rullegræs. Vi dyrker det selv med stor omhu og ekspertise, og vi leverer desuden direkte til din adresse i Odense. Vi vil meget gerne hjælpe dig med råd og vejledning, og vi sætter en ære i, at du får den bedste service. Uanset størrelsen på dit græsareal sidder vi klar til at imødekomme din rullegræsbehov, så du igen kan få en have med en græsplæne, man har lyst til at boltre sig på, hvad end det er med et spil fodbold eller med en hyggelig havefest. Vi har hele 13 års erfaring i at dyrke og levere rullegræs i topkvalitet, og den erfaring deler vi gerne med dig. Vi ved, at ikke to rullegræsbehov er ens, så vi vejleder dig også hjertens gerne og finder frem til hvilken måde, vi kan assistere dig bedst på. Vi tilbyder personlig service og hurtig levering, så du straks kan komme i gang med at nyde din nye, grønne græsplæne. 
 

 

Høj kvalitet - billige priser


Hvis du synes, at duften af nyslået græs har sin charme, så prøv at forestil dig, hvor fantastisk synet af en ny, frisk græsplæne kan være. Slå drømmen ud af hovedet og gør det i stedet til en realitet. Hos Amager Rullegræs sidder vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Lad dig ikke narre af navnet, for på trods af vores hovedstadsklingende navn, leverer vi stadig rullegræs til hele Danmark. Lad dig heller ikke narre af vores lave priser, for vores kvalitet er kompromisløs og en af de bedste på markedet. Hos os er autenticitet og transparens i fokus, hvilket er med til at gøre vores priser konkurrencedygtige. Vi er et familieforetagende, kæmpe græsnørder og så brænder vi for, hvad vi laver. Det er os der dyrker græsset, os der tager telefonen, os der tager imod ordren, og os der leverer rullegræsset til dig. Det eneste, du skal gøre, er at rulle det ud. Ingen dikkedarer: Hvad du ser, er hvad, du får. Så hvad venter du på? Din nye rullegræsplæne er kun et klik eller et opkald væk, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine græsplænedrømme til at gå i opfyldelse.
 

Sådan leverer vi i Odense


Når du har købt rullegræs hos os, så er det også os, der leverer! Det er os Annette, Bjarne, Julie og Lars, der de sidste 13 år har dedikeret vores liv til dyrkning af græs, vejledning om græs og levering af rullegræs. Så for at sikre, at du får den bedste start på dit nye græseventyr bliver rullegræsset leveret direkte fra os til dig. 
 

Bor du i Odense? Kontakt os for at høre mere om levering!


Uanset om du stadig grubler over, hvorvidt du skal investere i en rullegræsplæne eller ej, eller om du er klar til at købe, er du altid velkommen til at sende os en besked ved at trykke her. Vi ser frem til at høre fra dig!
Du kan også bestille allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse.

 

 

Bestil rullegræs her