Rullegræs Randers


Uanset årstid er haven et dejlig tilflugtssted fra hverdagens larm og os. Haven er et sted, hvor man kan koble af. Men for at udleve drømmen som haveejer fuldt ud, er det nødvendigt, at plænen ikke er et mareridt. Udover, at kårene for græsplæners overlevelse på egen hånd bliver mere svækket for hvert år, synes arbejdet man skal ligge i at vedligeholde plænen også som en kæmpe belastning. Hos Amager Rullegræs vil vi gerne hjælpe med at løfte den byrde af dine skuldre. Vi har derfor gjort det til vores levebrød at plante og levere kvalitetspræget rullegræsplæner til hele Danmark. En investering i en rullegræsplæne hos os, er et investering i et nyt kapitel i dit liv.
 

Bestil rullegræs her

Rullegræs af kvalitet giver kompromisløse resultater

 

Hos Amager rullegræs er vi eksperter i kvalitetsgræs, hvis vi selv skal sige det. Det vil vi rigtig gerne dele med dig. Vi leverer rullegræsplæner til hele Danmark og gør vores ypperste for, at du ikke skal vente for lang tid på leveringen. Rullegræsplæner kan generelt plantes hele året, men forårsmånederne er dem, der egner sig bedst til pålægning af en ny rullegræsplæne. Dog behøver du ikke have tålmodigheden på din side, hvis du sidder i en af årets resterende måneder og drømmer om en rullegræsplæne. For året rundt sidder vi klar til at rådgive dig. Og fordi vi ingen mellemmænd mellem bestilling og levering har, garanterer vi, at du får leveret præcis det, du har efterspurgt. Det er god logik, synes vi. Trods vores høje ambitioner, bestræber vi os også altid på at blive bedre, i takt med at vi udvider vores kundeportefølje.
 

Kontakt os for at høre mere - rullegræs leveret direkte til Randers

Er du klar til at starte på ny med din græsplæne? Så bestil allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked ved at trykke her.

Bestil rullegræs her