Vi leverer først efter kl. 12.00 mandag d. 3 juni 2024 :-)

Rullegræs i Sønderjylland

Når man er så privilegeret at bo i et hjem med adgang til have, er der intet så ærgerligt, som når haven så ikke ser ud, som den bør. En kedelig og tør plæne kan synes uindbydende og inviterer ikke ligefrem til udendørs aktivitet. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med at lave om på! Vi leverer nemlig friskt, grønt rullegræs til hele Sønderjylland. Uanset hvad dine behov til rullegræs er, kan vi matche dem.
 

Bestil rullegræs her

Fordelene ved at investere i rullegræs i Sønderjylland

 

Med mere end et årtis erfaring inden for rullegræs, er vi græsnørder med styr på vores kram. Når du investerer i rullegræs til din have i Sønderjylland fra os, investerer du i et familieforetagende, som står for alt: Vi sår og dyrker selv vores rullegræs, og det er også os, som står for leveringen af dit rullegræs i Sønderjylland. Dermed står vi selv for kvalitetssikringen af det rullegræs, vi leverer. Vi har sparet dyre tredjeparter væk, så vi kan tilbyde ordentlige priser på rullegræs, og så alle har mulighed for at få en ny, grøn græsplæne. 
 

Få rullegræs leveret direkte til din adresse i Sønderjylland – kontakt os for at høre mere

Er du klar til at stoppe med at lade dig nøjes? Vi leverer rullegræs i hele Sønderjylland, og vores kundeportefølje består af både private kunder samt erhvervskunder. Derfor er vi vant til at imødekomme alle former for behov – om din have er rund, firkantet, bakket eller flad, leverer vi rullegræs til din adresse i Sønderjylland.

Bestil rullegræs her