Vi leverer først efter kl. 12.00 mandag d. 3 juni 2024 :-)

 

Rullegræs i Ringsted

Solskin og frodige grønne græsplæner er et symbol på sommer, som de fleste kan genkende. Overalt i landet indtager de smukke plæner både haver, offentlige arealer og mange andre steder, da græsset er både smukt og praktisk i mange sammenhænge.

Derfor kan grønt græs også være det helt rette valg for dig, der skal til at anlægge en have eller et andet areal, hvor du gerne vil skabe et brugbart og smukt område. Det kan vi hjælpe dig med her hos Amager Rullegræs, hvor vi gennem mere end 14 år har leveret rullegræs i Ringsted og resten af landet.

Bestil rullegræs her

Mange fordele med rullegræs

Hvis du gerne vil have gode resultater så hurtigt som muligt, er rullegræs den helt rette løsning for dig. Med vores rullegræs slipper du for at vente på, at græsfrø spirer, og du skal heller ikke undgå at betræde græsplænen i al den tid, græsset gror frem.

Når du vælger rullegræs i Ringsted, får du nemlig en færdig pakke, der er klar til at tage i brug med det samme. Du skal bare rulle dine ruller med græs ud, og så er plænen faktisk klar til at tage i brug. Fra første dag vil plænen være tæt, smuk og holdbar, og du kan derfor sagtens lade børnene løbe ud med fodbolden eller invitere hele familien på havefest med det samme.

Vores rullegræs er tæt og ukrudtsfri, og du får derfor også en smukkere plæne, end du vil få, hvis du bare smed nogle græsfrø ud og lod det hele passe sig selv. Rullegræs er smukt med det samme, og det kræver meget lidt vedligeholdelse.

 

Rullegræs i høj kvalitet produceret i Danmark

Når du gerne vil anlægge en plæne med rullegræs i Ringsted, er vores rullegræs altid et godt valg. Vi går op i detaljen og leverer kun rullegræs i god stand, hvor alle komponenter er i høj kvalitet, så du kan være sikker på at få en stærk og pæn græsplæne fra dag ét.

Vil laver vores rullegræs i Danmark, hvor vi står får hele processen med at så, plante og dyrke rullegræs, og du får derfor et dansk kvalitetsprodukt, når du bestiller rullegræs til Ringsted hos os.

 

Kontakt os i dag eller bestil dit rullegræs online

Hvis du gerne vil vide mere om rullegræs, eller hvis du er nysgerrig efter at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at anlægge en smuk plæne, skal du ikke tøve med at kontakte os i dag.

Og hvis du allerede er klar til at bestille, er du naturligvis også velkommen til at gå i gang med det samme lige her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan købe din nye plæne online.

 

Bestil rullegræs her