Rullegræs i Jylland

Når du kigger ud på din have, hvad er så det første, der fanger dit blik? Græsplænen. Vores plæne udgør en stor del af vores udendørsarealer og hvad er det egentlig værd at være haveejer, hvis græsplænen er tør, kedelig og død? Hos Amager Rullegræs, mener vi ikke, at du behøver nøjes med en kedelig græsplæne. Vi har i stedet missionen at give dig den plæne, du fortjener. Det bliver mere og mere svært for græs at overleve på egen hånd. Det kan derfor være en nødvendighed at ty til andre remedier. En nødvendighed vi hos Amager Rullegræs ikke synes, at man behøver skamme sig over. For en investering i en ny, frisk rullegræsplæne er en investering i et afslappet sind. Undersøgelser viser nemlig, at personer med adgang til grønne græsarealer har mindre risiko for at udvikle stress. Hvis dét ikke er en god grund til at starte overvejelserne om en rullegræsplæne, så ved vi ikke, hvad er. Hvis det stod til os, så var adgang til en grøn, frisk og velplejet græsplæne en rettighed. Bare fordi klimaet gør det svært for græsplæner at overleve, opgiver vi hos Amager Rullegræs ikke håbet om en velholdt græsplæne. For hvis plan A ikke virker, er der heldigvis 28 bogstaver mere i alfabetet. Det er her, vores rullegræsplæner kommer ind i billedet. At give fortabt med sin ødelagte græsplæne, er ikke et nederlag - tværtimod. I stedet for at lade duften af frisk græs forblive et minde, opfordrer vi dig til at tage handling og gøre græs drømmen til virkelig. Hos Amager Rullegræs har vi høje ambitioner, hvilket også afspejles i vores produkters kvalitet.
 

Bestil rullegræs her

Rullegræs i kompromisløs kvalitet

Varmere somre og vådere vintre resulterer i, at en vedligeholdt plæne, virker som et livsprojekt. Og det er lige præcis det, vi hos Amager Rullegræs er. Vi er en familievirksomhed, med servicen, prisen og hjertet på det rette sted. Vi har i over 10 år leveret rullegræs, til en stor del af Danmark og har derfor styr på vores kram. Investerer du i en rullegræsplæne fra Amager Rullegræs, investerer du i græs af kompromisløs kvalitet og personlig vejledning samt service. Vores vision er, at du får det bedste materiale, til den bedste pris, alt imens vi yder den bedste service. Derfor gør vi heller ikke brug af andre end os selv i dyrkningen, servicen og leveringen af rullegræsset. Ingen skumle mellemmænd - bare en passioneret familievirksomhed fra Amager. Fordi vi har sparet mellemmanden væk, er vores priser også nogle af de mest konkurrencedygtige på markedet. Vi er græs nørder, der har plæner på hjernen og gør vores arbejde med pli. Uanset hvilket størrelse græsareal du leder efter rullegræs til, hjælper vi dig hellere end gerne, så vi sammen kan finde frem til det bedste resultat. Lad dig ikke narre af vores navn, for vi leverer skam også rullegræs til Jylland og resten af Danmark.
 

Kontakt os for at høre mere - vi leverer rullegræs til hele Jylland

Er du klar til at vække drømmen om en frisk græsplæne til livs? Så bestil allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked ved at trykke her.

Bestil rullegræs her