Rullegræs i Nordjylland – vi leverer til dig!

Er du bosat i Nordjylland, og er du ansvarlig for et græsareal, som trænger til et friskt pust eller har du baghave, som er blevet gemt og glemt vinteren over? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Amager Rullegræs leverer vi rullegræs til hele Nordjylland. Det gør vi faktisk til hele Danmark, og vi hjælper både private og erhvervskunder. Du kommer ikke til at fortryde, at du har fået leveret rullegræs til Nordjylland – det gør en verden til forskel for græsplænens udtryk. Vi er en arbejdsom familievirksomhed, som allerede nu ser meget frem til at dyrke dit nye rullegræs i Nordjylland.

 

Bestil rullegræs her

Vores rullegræs til Nordjylland er kvalitetssikret 

Dagligt dyrker vi vores rullegræs på Amager, men denne afstand er ikke en hindring for at kunne levere dit nye rullegræs til Nordjylland. Vi leverer kun tiptop rullegræs til Nordjylland, og vi forsøger altid at imødekomme vores kunder ønsker og behov. Da vi har et så højt serviceniveau, er vi mange kunders foretrukne valg, når det kommer til at få leveret rullegræs til Nordjylland. Vil du være med på holdet af tilfredse kunder? Så skal du læse med her. 

Alle årstider er velkommen på rullegræsset i Nordjylland

Vores rullegræs er både en slidstærk og pæn løsning til dig, der ønsker grønne synsindtryk, når du kigger ud over dine græsarealer. Det kan holde til det hele, og du skal derfor ikke være bekymret for, at det står af, når det danske vejr begynder at melde sig. Vi kender vores produkt rigtig godt, og kan derfor give dig den bedste rådgivning. Det kan vi, da vi selv står for indkøb, dyrkning, rådgivning og levering af rullegræsset. Vi samarbejder ikke med tredjepartsleverandører, og du kan derfor vide dig sikker på, at dit rullegræs til Nordjylland er friskt dyrket på vores græsmarker på Amager. 

Ingen i Nordjylland skal snydes for rullegræs

Vi leverer som sagt til hele Nordjylland, og her i blandt gemmer der sig nogle perler af byer, som allerede har fået leveret rullegræs. Ønsker du fx rullegræs til Hobro, rullegræs til Frederikshavn, rullegræs til Hjørring, rullegræs til Gistrup, rullegræs til Volstrup eller rullegræs til Aalborg? Så kan vi sagtens levere det til dig!

Læg de grønne fingre på hylden med rullegræs i Nordjylland

Vi er klar til at hjælpe dig med at komme i gang med dit rullegræs-eventyr. Har du lyst til at høre mere om, hvordan det foregår, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig? Så skal du blot udfylde denne kontaktformular — så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bestil rullegræs her