Rullegræs på Fyn

Varmere klima er lig med mere brug af have og udendørs arealer. Eller er det nu det? For de højere grader og det varmere vejr betyder også, at det bliver hårdere og hårdere for vores græsplæner at overleve. Desværre kæmper mange græsplæner hele sommeren for ikke at tørre ud, og når efteråret og vinteren så kommer, kæmper de for ikke at drukne. En kamp der afspejles i plænernes udseende. Vi kan ikke klandre dem for ikke at kunne klare det. Men hvad betyder det så for os som haveejere? Er de grønne plæners tid en afsluttet æra? Skal vi fremover nøjes med ørkner i baghaven i stedet for plæner? Ikke hvis du spørger os, for hos Amager Rullegræs siger vi nej til at gå på kompromis med en velholdt, grøn græsplæne. Vi har professionaliseret os og dygtiggjort os inden for rullegræs, så vi kan hjælpe alle haveejere med at få den perfekte græsplæne igen. Vi mener nemlig, at der findes andre løsninger end dem, du måske selv kan klare, og hvis du spørger os, er der ingen skam i at ty til professionelle. Vi leverer hjemmedyrket, friskt rullegræs til hele Fyn, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at udleve dine havedrømme! 
 

Bestil rullegræs her

Rullegræs i topkvalitet og til lave priser

Hos Amager rullegræs er vi græsnørder, og vi har specialiseret os i at dyrke det bedste, grønneste rullegræs, så alt du skal bekymre dig om, er at rulle det ud. Slut med udtørrede plamager og hæsligt ukrudt, for vi tilbyder rullegræs af højeste kvalitet – og det med garanti, fordi vi selv sår det og følger det fra frø til strå. Følelsen af friskt, nyslået græs mellem tæerne er svær at slå og bør ikke gås på kompromis med. Vi mener, at alle fortjener en pæn og frodig græsplæne, og vores priser er derfor også nogle af de laveste i hele landet, så alle kan være med. Vi er en familievirksomhed, der giver personlig rådgivning og vejledning, og vi sørger for alt fra dyrkning af rullegræs i topkvalitet til leveringen af det. Det betyder altså, at vi sparer tredjeparter væk, så du kan få din drømmeplæne uden at skulle sælge huset, der hører til. Vi leverer kvalitetssikret rullegræs til hele Fyn, så du hurtigst muligt kan genvinde troen på, at grønt græs stadig eksisterer.
 

Ingen mellemmænd – bare et par græsrødder med rullegræs på hjernen

Hos Amager rullegræs har vi mere end 14 års erfaring med levering af rullegræs til private såvel som erhverv. Vi gør derfor også en dyd ud af at yde en personlig service, så vi sammen kan opfylde dine rullegræsønsker. Hos Amager rullegræs er der ingen slinger i valsen og ingen ukrudt i græsset. Vi er et familieforetagende, og vores arbejde er derfor vores hjertebarn. Vi mener selv, at dette kommer til udtryk i, hvordan vi udfører vores arbejde, da vi bestræber os på at være din foretrukne leverandør af rullegræs på Fyn. På trods af, at vores kontor ligger på Amager, er du altid velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine rullegræsbehov. Uanset om det drejer sig om en fodboldbane eller en diskret baghave, har vi med sikkerhed et godt tilbud til dig. Fordi vi selv står for såning, salg og levering af vores rullegræs, kan vi garantere, at hvad du ser, er hvad du får. Hos os er autenticitet og transparens i fokus. Ingen skjulte gebyrer, ingen skumle mellemmænd, bare en familie fra Amager med rullegræs på hjernen.
 

Kontakt os for at høre mere - vi leverer rullegræs til hele Fyn

Lad din nuværende græsplæne gå på pension og invester i stedet i en ny, frisk rullegræsplæne fra Amager rullegræs. Bestil allerede i dag på vores hjemmeside og få leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en besked ved at trykke her. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine rullegræsdrømme til at gå i opfyldelse!

Bestil rullegræs her