Græs til levering/afhenting mandag d. 21/10 er først muligt efter kl. 12.00 :-) Vi holder lukket fredag og lørdag i uge 42!

Indretning af forhave

Oprettet d.

Indretning af forhave – få gode tips hos os

Forhaven er på mange måder havens svar på førstehåndsindtrykket.Derfor er det vigtigt for mange at have en velplejet og indbydende forhave at byde deres gæster velkomne i og ikke mindst til at kunne nyde selv. Hos Amager rullegræs er vi specialiserede i at dyrke og levere kvalitets rullegræs, og så forhandler vi sedum – begge dele er helt oplagte til at udsmykke forhaven efter din smag. Herunder har vi samlet fem konkrete tips til, at din nye forhave bliver både praktisk og binder huset farver og former sammen.  

Forhave og indretning – hvordan griber du det an? 

Fem konkrete tips til indretning af forhaven

  1. Skab samspil med husets æstetik 
  2. Husk at overlad plads til det praktiske 
  3. Opdel forhaven med forskellige elementer 
  4. Gør forhaven sikker og brugbar i mørket 
  5. Vælg kvalitetsprodukter 

Herunder uddyber vi de fem konkrete bud og giver gode tips til, hvordan du får den forhave, du drømmer om. 

Skab samspil med husets æstetik 

Når du skal anlægge rullegræs eller implementere sedum i din forhaves indretning, er det vigtigt, at du tænker på husets øvrige æstetik og udseende. Vælg fx farver på dine planter, som passer til husets toner. På den måde skaber du et smukt samspil mellem hus og forhave uden at overvælde øjnene. 

Husk at overlade plads til det praktiske 

En forhave har for mange også en praktisk funktion, og det skal du huske at overveje, når du skal indrette forhaven. Husk derfor at give plads til parkering af både bil og cykler, skraldespande og lignende Rigtig mange glemmer dette og ender derfor med at lave hurtige løsninger til at skjule ovenstående.et er synd, da forhaven som resultat af dette, kommer til at fremstå som en ufærdig byggeplads og ikke et indbydende sted at komme hjem til. 

Opdel forhaven med forskellige elementer 

For at bryde med synsindtrykket i forhaven, anbefaler vi, at du tænker flere forskellige elementer ind. Her tænker vi særligt på en afdeling med rullegræs, fliser som angiver ruten til hoveddøren og sedum i smukke farver. Det er vigtigt, at dine fliser til hoveddøren kan holde til alt slags vejr året rundt. 

Gør forhaven sikker og brugbar i mørket 

Man betragter ofte resultatet af sin nye forhave i dagslys, og derfor glemmer mange at tænke lys ind i deres indretning. Det er ikke kun for syns skyld, at man skal have lys i forhaven, men særligt af sikkerhedsmæssige grunde. Sæt lys ved ujævne områder, trapper og ved hoveddøren. Det kan ligeledes være med til at gøre huset mere indbydende, når man kommer sent hjem. Rigtig mange har installeret sollamper, som tænder automatisk, når mørket falder på, og det kan du overveje som en del af din indretning af forhaven. 

Vælg kvalitetsprodukter 

Man siger som tommelfingerregel, at man ikke skal købe et hus i forårs- og sommermånederne, da det er dér alle planter, træer og haven fremstår smukkest. og Derfor kan det være, at det ikke giver et repræsentativt billede af, hvordan huset fremstår i de kolde og regnfulde måneder. Man skal altså elske det på en gråvejrsdag, og så er det en sikker vinder. Og den tommelfingerregel kan man godt tænke ind i indretningen af forhaven. Man skal sørge for at vælge slidstærke planter, der fremstår pæne året rundt. På den undgår man nemlig, at alt det smukke ved forhaven dør, når gråvejret banker på. 

Indret din forhave med vores produkter 

Vi håber, at ovenstående har givet noget inspiration til, hvordan du kommer i gang med projekt ny forhave. Vi står gerne til rådighed for flere tips og tricks, og særligt når det drejer sig om at vælge de rette produkter. Vi ser frem til at høre fra dig, hvis vores produkter skal pynte din forhave i den nærmeste fremtid.